Forum Gildii Anonymous Amateurs
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Podanie

Go down

Podanie Empty Podanie

Pisanie  Goś? Czw Lis 29, 2007 8:56 pm

1. Nick --> Garthonis Destring
2. FB --> 92k
3. Gram--> Zdecydowanie mesmerem (interputter przeważnie ale mogę sie dostosować), kiedyś było troche monkowania w PvP ale ostatnio mój monk zamienił się w 55hp i woli zajmować się sobą niż ratowaniem świata (chociaż na upartego moge coś z niego wydusić na PvP), a pozatym szykuje się chyba necro, ale co z tego będzie - czas pokaże.
Jak na razie gram na Prophecies + factions, ale nightfall i GWEN to kwestia czasu
4.Gildie--> Ojoj a gdzie ja nie byłem, nie zagrzałem jednak dłużej miejsca w konkretnej gildii, albo ludzie mi nie odpowiadali, albo ich styl gry (już po prostu lubię sobie ponarzekać Wink ) zazwyczaj jednak balansowaly w okolicy top 500.
5. Róznie, jak na razie jestem nieco ograniczony przez szkołę ( i jak na razie to się nie zmienie Wink ) więc na GW siedzę w okolicach 18/19 - 21/22 w tygodniu, a w weekendy bywa naprawe różnie, ale powiedzmy, że około godziny 20.
6.Dlaczego Anonymous Amateurs? Hmm trudnie pytanie, widzę jednak, że będzie można poszaleć na PvP, a o to przecież chodzi Wink Pozatym złego słowa o was nie słyszałem, więc może coś z tego będzie.
7. Lat 17. Hobby: Muzyka (zdecydowanie dźwięki roots i reggae, pozatym nieco grunge'u, no i wszystko to, co mi danego dnia podpasuje Wink ), fotografia (na razie bardziej lubię niż umiem, no ale od czegoś trzeba zacząć), fantasy (wszystko z klimatem -filmy, książki, gry - szczególnie różnego rodzaju mudy) no i to, co każdy lubi najbardziej, czyli weekendowe wypady do/na/pod miasto z kumplami w oczywistym celu.

No i to chyba będzie na tyle Wink
Pozdro!

Goś?
Gość

Powrót do góry Go down

Podanie Empty Re: Podanie

Pisanie  B A M B I K O Czw Lis 29, 2007 11:53 pm

Niestety podanie odrzucone.

B A M B I K O

Liczba postów : 65
Registration date : 06/10/2007

Powrót do góry Go down