Szesnasty Grudnia Dwa Tysiące Siedem
5 posters
Strona 1 z 1
Szesnasty Grudnia Dwa Tysiące Siedem
No dziś ładnie tylko jedna przegrana i trzy wygrane
#1: Nasz GH, Grali Derv spikiem ja lamiłem trzymaliśmy sie 18 min i monk i mes mieli 60%DP ~~
#2: Nasz GH, chyba mieli DC posypali sie ~7 min i później dobijaliśmy, resign spike w ~17 minucie
#3: Ich GH, Sway, do 5 minuty ganialismy sie po mapie później kampili w bazie, postanowili rushować i gg
#4: Cóż na trzy spotkania z nimi trzy wygrane, tym razem mieli guesty z vD i sup. Gra do VoD'a rush im zdeczka nie wyszedł i gg.
#1: Nasz GH, Grali Derv spikiem ja lamiłem trzymaliśmy sie 18 min i monk i mes mieli 60%DP ~~
#2: Nasz GH, chyba mieli DC posypali sie ~7 min i później dobijaliśmy, resign spike w ~17 minucie
#3: Ich GH, Sway, do 5 minuty ganialismy sie po mapie później kampili w bazie, postanowili rushować i gg
#4: Cóż na trzy spotkania z nimi trzy wygrane, tym razem mieli guesty z vD i sup. Gra do VoD'a rush im zdeczka nie wyszedł i gg.
Krzywy- Liczba postów : 64
Registration date : 30/11/2007
Re: Szesnasty Grudnia Dwa Tysiące Siedem
pierwszy! ;p
gg nowy mesa gral z wami?
gg nowy mesa gral z wami?
pyra- Liczba postów : 43
Registration date : 05/10/2007
Miałem trochę wpadek z klawiszami, bo zmieniłem układ skilli pod [[Distracting Blow]...W jednej grze zamiast [[Rush] drugi raz wrzuciłem sobie [[Frenzy], ale na szczęścue Kapeć miał chwilowy spadek pinga i mnie wyciągnął ;D. Jutro będzie lepiej ;].
I tak, grał Harper (a to niespodzianka, new member...). Jeśli nikt nie zagra u nas Scrima, to uda Ci się zobaczyć go w akcji ;d.
I tak, grał Harper (a to niespodzianka, new member...). Jeśli nikt nie zagra u nas Scrima, to uda Ci się zobaczyć go w akcji ;d.
edi- Liczba postów : 45
Registration date : 29/11/2007
qrde krzywy wiem ze jestes glupi i nie umiesz liczyc ale bez przesady...
"No dziś ładnie tylko jedna przegrana i trzy wygrane"
1.take death
2.the guild hunterz
3.forgotten myth
4.pirates realm
5. przegrana z cursedami
niewiem jak ty ale ja tu widze 4 wygrane i 1 przegrana
Co do walk nie bylo az tak zle ale z tym spikiem na dervie "troche" zlamilismy na monkach : >
"No dziś ładnie tylko jedna przegrana i trzy wygrane"
1.take death
2.the guild hunterz
3.forgotten myth
4.pirates realm
5. przegrana z cursedami
niewiem jak ty ale ja tu widze 4 wygrane i 1 przegrana
Co do walk nie bylo az tak zle ale z tym spikiem na dervie "troche" zlamilismy na monkach : >
kapec- Liczba postów : 81
Registration date : 06/10/2007
lamki ladnie cisniecie, ale wezcie na koniec piszcie rating i rank plz.
i Btw czasem wrzuccie rooster <chce zobaczyc czy landryna sie ciagle sam memberzy:P<>
Danke
i Btw czasem wrzuccie rooster <chce zobaczyc czy landryna sie ciagle sam memberzy:P<>
Danke
B A M B I K O- Liczba postów : 65
Registration date : 06/10/2007
rank i rating mozesz sobie na gw.com sprawdzic. a landryna to bedzie sie memberzy do konca swiata. ot co.
pyra- Liczba postów : 43
Registration date : 05/10/2007
I też na ladderze BoS'uB A M B I K O napisał:lamki ladnie cisniecie, ale wezcie na koniec piszcie rating i rank plz.
Danke
Krzywy- Liczba postów : 64
Registration date : 30/11/2007
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: