Podanie
3 posters
Strona 1 z 1
Podanie
1. Nick: Shadow
2. Ilosc FB : 1.9kk
3. Na czym gram : Warrior Warrior no I monk(prot infuser raczej odpada)
4. Poprzednie gildie, powody odejscia, osiagniety z nimi rank: PL Rank 500 QuIT 700 Gank 500 eQ 500
5. Godziny w ktorych moge grac gvg: 19-22/23 w weekendy 19-22+
6. Czemu chce dolaczyc do AA: Bo jestescie jedna z niewielu polskich gildi ktore graja na jakims poziomie ^^
7. Wiek oraz pare slow o sobie (ze spraw formalnych: zaczynasz od kontaktu do siebie - nick w grze ew. nr gg a potem lecisz na calosc - kreatywnosc ftw Very Happy ): Lat 16 Mieszkam w okolicach Warszawy, imie: Daniel ^^ gg:8075261 Co mozna napisac wiecej ? Reszta jak cos wyjdzie w praniu ^^
2. Ilosc FB : 1.9kk
3. Na czym gram : Warrior Warrior no I monk(prot infuser raczej odpada)
4. Poprzednie gildie, powody odejscia, osiagniety z nimi rank: PL Rank 500 QuIT 700 Gank 500 eQ 500
5. Godziny w ktorych moge grac gvg: 19-22/23 w weekendy 19-22+
6. Czemu chce dolaczyc do AA: Bo jestescie jedna z niewielu polskich gildi ktore graja na jakims poziomie ^^
7. Wiek oraz pare slow o sobie (ze spraw formalnych: zaczynasz od kontaktu do siebie - nick w grze ew. nr gg a potem lecisz na calosc - kreatywnosc ftw Very Happy ): Lat 16 Mieszkam w okolicach Warszawy, imie: Daniel ^^ gg:8075261 Co mozna napisac wiecej ? Reszta jak cos wyjdzie w praniu ^^
Shadow- Gość
Re: Podanie
Pierwsza gildia to była top 1000 i pomijajac fakt, ze gralismy tam moze z 40 meczy. eQ słyszałem, ze dostałes kicka wiec tez za bardzo nie masz sie czym chwalic, pomijajac fakt ze w obu gildiach byles 2-3tyg. Quit moze pare dni bylo na miesiace swojego isteninia poza top 1000.Gank 500 eQ 500
Ostatnio zmieniony przez dnia Czw Sty 10, 2008 10:34 pm, w całości zmieniany 1 raz
Kasperov- Liczba postów : 35
Registration date : 07/01/2008
no moze z Gank przesadzilem ale z eQ mnie nie wywalili i mielismy rank ~500-600 ...
Shadow- Gość
Guestowałem w eQ, mogę powiedzieć, że powyższy osobnik warkiem grać absolutnie nie umie. Zdecydowanie odradzam.
Harper- Liczba postów : 28
Registration date : 18/12/2007
Witam.
Niestety musimy podziekowac. Abstrahujac od tego co napisales ty i dwie osoby powyzej - i warkow i monkow obecnie mamy i (obecnie ) na nich nie nazekamy.
Niestety musimy podziekowac. Abstrahujac od tego co napisales ty i dwie osoby powyzej - i warkow i monkow obecnie mamy i (obecnie ) na nich nie nazekamy.
perv_- Liczba postów : 122
Registration date : 11/11/2007
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: